Ana Sayfaya Gider
  Ana Sayfa
İletişim
Havale Bildirimi
Ana Sayfa
Arkadaş Ara
Gruplar
Bloglar
Üye Ol
Kullanıcı Adı  
Şifre  

Yeni Üye
Şifremi Unuttum


Kullanıcı Adı  
Cinsiyet  
Yaş Aralığı   -
Yaşadığı İl  
Fotoğraf  
Online  
  

    acelya63
    douce
    gulcaykiz
    sedakiz
    gulcay86

    maca-olsun
    ayarsız27
    murat31sx
    waynegurkan
    koparan81
Yardımcı aramalar:
bolu escort varmı, bolu escort arayanlar, bolu escort arayanlar
  • Arşiv

  • jigolo arayan bayan corum azgin bayanlar resmi erzincandaki tele kizlar urla arkadas denizli kinikli escort silivri dul telefon usak azgin bayanlar masoz adiyaman zengin dul bayanlarin sex eskisehir dul bayan telefon numarasi kayserili bayan numarasi balikesir dulbayanlar antep zengin dul olgun kadinnumarasi bursa ankarada bedava sex edirnede masoz bayanlar torbali eskort numaralari siirt te escort bayanlar kilis escort bayan numara olgun dul telefonlari izmir 



    bolu escort bayan arıyorum için bulunan sonuçlar
    Üye Adı: YaGMuR
    Adı Soyadı: YaGMuR
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında:

    Üye Adı: wonder_bebekk
    Adı Soyadı: yağmur ekin
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında:

    Üye Adı: bedis
    Adı Soyadı: arzu
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında: kendimi anlatmayı pek sevmem beni kendin tanırsın

    Üye Adı: chatlakgirl
    Adı Soyadı: senem
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında: Selamlar ben bayan catlak ben gibi catlaklar varsa msjlarınızı bekliyorum ;)

    Yorumlar: toplam 44 yorum yapılmış


    nuri06

    2014-04-05

    Canim seninle nwzaman gorusecegiz resimlerin tahrik edici seni istemek sucmu ozaman ben sucluyum cezami verde kurtul sende rahatla bende rahatlayim

    libo

    2014-04-03

    benden korkma herşey gizli kalacak

    aslanbursa

    2014-03-09

    biz neden konuşamıyoz mesela bu günü beraber geçirebilirdik ama hiç hiç iletişime geçemedik nasıl tanışacaz canım

    yakup.unsal38

    2014-03-02

    Cepten giriyorum cep. no cağrı at ben ararım olmazmı

    prens_yk

    2014-02-09

    seni sabaha ksdar bağırta bağırta becerecek birini arasan ben burdayım. cevap bekliyorum

    seçkinkişi

    2014-02-07

    Seks yapmak istiyorum yavrum bana eşlik edermisin

    ibrhmclk

    2014-02-01

    bu iş için burdayım sonuçta. Benim skype adım ibrhmclk yoksa mail atabilirsiniz ibrhmclkyahoo.tr bekliyorum

    gececi3333

    2014-01-21

    slm tatlım ateşini söndürmek için sana çok yakınım bir telefon numarası bırak yeterli boyunda kendi çapında yakışıklı biriyim çok fazla çevrem olduğu için resim koymuyorum özelden görüşmek istersen ugur dan msj at

    Eqeeee

    2014-01-10

    Detayli bir sekilde konusabiliriz istersen birbirimizin isteklerini karsilayabiliriz

    sikici223584

    2014-01-03

    çok tatlısın fotodaki sensen ekle beni kamerada konuşaım skype adresim faruk.kemal ekle konuşalım göremiyorsan sen yaz yaşındayım

    kuncır4747

    2014-01-01

    Slm pelin hanim sizinle sicak bir dostluga yelken acmak istiyorum hersey saygi vesevgi cercevesi icinde guven sart durum iyi size maddi yonden destekte olurum sizi mutlu edecegimden supheniz olmasin cevap bekliyorum bekliyorum

    hataylı yakışıklı

    2013-12-17

    Canım mail adresine msj attım bak

    krevedka

    2013-12-09

    böyle bir Hotmail adresi çıkmıyo

    kutuplardaask46

    2013-11-19

    . boyunda kilo bugday tenli eczaciyim oyuzden fotograf koymadim Kusura bakmayin jigolo yazdiysamda kayit olurken kaydolmusumdur yanii sizi tanimayi isterdim muge hanim gizlilik prensiblerine uymak benimde isime gelir yani konusmak isterseniz gol uye olucam yani mesaj atarsaniz sevinirim

    alican3131

    2013-11-02

    Slm ben istanbuldan ali gezi icin kayseriye geldim ve bi jubile yapmak istiyorum numaranızı alabilirmiyim. Sizi her türlü mutlu ederim.yada bu nidan ulaşabilirsiniz

    xxxdonjon

    2013-10-12

    canım mrb bu numaradan benı ara görüselim bekliyorum aramanı.

    micik

    2013-09-02

    bence de ama msn de sorun var istersen cep ten konuşalım nedersin veya mail adresimden ekledim seni ordan konuşalım

    Murat İpek

    2013-08-27

    cok seksi bir vucudun var tanisabilirmiyiz canim ???

    Koray95

    2013-08-18

    Sen Beni çok azdırdın tam istediğim kadınsın büyük göğüslü ve balık etli çok fena azdım lütfen buluşalım kartalda oturuorum sen nerede oturuosun?

    jigolon2

    2013-08-18

    Slm jigolon ben adana dan aramak istersen nom

    sevmekmob

    2013-08-07

    tatliprenses im zor bir kadın sin yaniiiii

    wapto30

    2013-03-26

    tel nonu yazarmısın

    emrah003636

    2013-03-09

    bende tanısmak ısterım orda oldugunu bılıyorum cvp ver lutfen

    polat-karlı

    2013-03-04

    m.galata-

    cash388

    2013-02-16

    olabilir :D

    paparoz34

    2013-02-16

    selda hanim mrb sizi tanimak isterim esen kalin

    candan81

    2013-02-12

    ben düzcede öğrenciyim ne zaman isterseniz ders saatlerim uydugu surece gelebilirim

    emrtt02

    2013-02-04

    slm adıyamandaymışsınız sızıle tanışa bılırız tabi istersenız benımyaşım olgun bayanlardan hoşlanıyorum o yuzden yazdım msjnı bekliyorum

    karatayfun

    2012-12-13

    senin bana gönderdiğin adresi site engyor beni telden arayabilirsen eğer çok memnun olurum yada den ekle oaradn konuşalım güzelim msn adresini dediğim gibi site engyor tayfun kara ağzında kırmızı gül resmi olan profıl benim de ne olur yalvarıyorum ya ara ya da den görüşelim

    iazes

    2012-12-01

    yonca nasılsın seninle tanışmak isterim ben sezai yaşındayım daha önce bana mesaj atmıştın ben üye olmadığım için cevap veremedim

    akça40

    2012-11-09

    goruselım tatlım ne zaman ıstersen numaranı yolla arayım...

    16serdar47

    2012-10-14

    ekledım bebegım

    replay16

    2012-10-03

    slm canim msn adresini telini ver seni once camda snrada gercekte tatmin edeyim

    saatlerce

    2012-10-01

    seni ekledim zeliş kabul et

    beyaz atlı prens007

    2012-09-01

    seninde gözükmüyor msn adresin tek tek yazıyorum anlarsın inş. serkan crazy . com bb.

    HİLAL

    2012-08-18

    SELAM Bende Ankarada yaşıyorum sizi çok beğendim tanışmak düzeyli bir ilişki yaşamak istiyorum

    coskun.uz

    2012-08-02

    merhaba hanfendi cok sexsi ve güzelsiniz bana msn veya adres verirseniz tanısalım derim saygılar

    traksss

    2012-07-07

    numaranı ver o zman güzelim

    aksamcii

    2012-06-20

    Merhaba.. Adım Arda.. yaşındayım.. yanlız yaşıyorum.. Dürüst bir bayan arkadaş arıyorum.. ne dersiniz acaba?

    garısma

    2012-06-12

    benim için yaş önemli deyil benimle yatarmısın sexsle olarak canım

    Can_Kağan

    2012-06-10

    bes yuz kırk iki yuz seksen yedi doksan bir yirmi bir ulas bana ya hadi

    COBRA 95

    2012-06-10

    sizede merhaba ben onur adanada yaşıyorum yaşındayım fakat yaşlarında falan gösteriyormuşum yani arkadaşlar öyle diyorlar . boyum adresimi al istersen ben burda fazla takılmıyorum : http:///C.O.B.R.AoNuR ..profil resmime aldanma biraz eski :)

    husocanadana

    2012-06-05

    Merhabalar iyi günler ben adanadaym yasm ama tm şehire gelebilirm işimi seve seve yapan bi baym aşırı sex sever titiz bir baym cevap beklyorum sizden

    düzcelim

    2012-06-01

    cnın istiyosa beni ekle cnm ben senin hakkından gelirim bebişim

    Sende Yorum Gönder

       
    İsim :
    Mail :
    Yorumunuz :
     

     
    Kategoriler: Jigolo - Escort - Dul bayan

    Copyright (C) kalpkalbe.com 2006
    KalpKalbe.Com - Arkadaşlık Sitesi