Ana Sayfaya Gider
  Ana Sayfa
İletişim
Havale Bildirimi
Ana Sayfa
Arkadaş Ara
Gruplar
Bloglar
Üye Ol
Kullanıcı Adı  
Şifre  

Yeni Üye
Şifremi Unuttum


Kullanıcı Adı  
Cinsiyet  
Yaş Aralığı   -
Yaşadığı İl  
Fotoğraf  
Online  
  

    knk56
    adranalın.
    muratkovas
    duygu3232
    Rumuzunuz..kürtüm

    Pireskeş
    fast-boy
    alper545454
    alpern1995
    jetmurat55
Yardımcı aramalar:
eskişehirde oruspu kızlar, orospu ar%c4%b1yorum, orospu arıyom
  • Arşiv

  • urla arkadas denizli kinikli escort silivri dul telefon usak azgin bayanlar masoz adiyaman zengin dul bayanlarin sex eskisehir dul bayan telefon numarasi kayserili bayan numarasi balikesir dulbayanlar antep zengin dul olgun kadinnumarasi bursa ankarada bedava sex edirnede masoz bayanlar torbali eskort numaralari siirt te escort bayanlar kilis escort bayan numara olgun dul telefonlari izmir antakya masor bayan jigolo bayanlar izmit van escort ucretleri 



    eskişehirde orospu arıyorum için bulunan sonuçlar
    Üye Adı: forbidden_baby
    Adı Soyadı: mine
    Yaş:
    Şehir: Edirne
    Hakkında: mrblar ben forbidden_baby yasaklanmıs kız artık yasaklarımın dısına cıkmak ıstıyorum benımle kuralları ciğneyecek cesur baylar arıyorum kendınıze guvenıyorsanız bana yazın ;)

    Üye Adı: NAZMİYE
    Adı Soyadı: NEFİSE BODUR
    Yaş:
    Şehir: Giresun
    Hakkında: NESELİ SICAK KANLI YALANI SEVMEYEN SOSYAL BIRIYIM CIDDI DUSUNEN IS SAHIBI KISILERLE TANISMAK ISTIYORUM CIDDI OLMAYANLAR ARAMASIN

    Üye Adı: LESLIE
    Adı Soyadı: LEYSLI
    Yaş:
    Şehir: Edirne
    Hakkında:

    Üye Adı: Karamel
    Adı Soyadı: Ayça
    Yaş:
    Şehir: Hatay
    Hakkında: Selamslar ben karamel ayça tatmak isteyenler vardır eminim hadi bakalım parmaklarınıza kuvvet :P

    Yorumlar: toplam 44 yorum yapılmış


    livestone77

    2014-04-06

    var canım skaype adresim berks

    gozkan

    2014-04-04

    canım ekleme isteği gönderdim galipozkan

    05324948329nk

    2014-03-18

    Cvp verirseniz sevinirim olgun ve Guzel bayan No yazdim size aramiizda yasananlar sadece ikimiz DE kalacacak Sexde sinir yok cok menmun Kalirsin inanin tercubeliyim ve azgin biriyim

    stevenmcnel

    2014-03-02

    MERHABA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM YAŞINDAYIM SEVGİLİM YOK PARAM YOK SEXE İHTİYACIM VAR BU İSTEĞİMİ KARŞILARSANIZ SEVİNİRİM HER ŞEY GİZLİLİK ÇERÇEVESİND EOLACAK NUMARAM ARARSANIZ ULAŞIRSINIZ DETAYLARI KONUŞURUZ İZNİNİZ OLURSA yaşarım siznle b sürelerde

    Tsunahanu

    2014-02-11

    kusura bakmayin benim uyeligim yok o yuzen mesaj hakkim bitti yeni uyelik actim. malum ogrencilik cok para harcamiyorum msn im var adresim ryzginlive bu benim msnim cevabinizi bekliyorum iyi gunler

    qtahyalim43

    2014-02-05

    seni çok merak ediyom msjının arasında bi tanede fotoğraf göndersenya yüzünde gözüksün bende göndercem wseni çok arzuluyorum nermin yanalım beraber

    ttaygır

    2014-01-29

    şunu söylemek istiyorum sen şuanda yanımda olsan parçalardım seni altımdayken parmak uçlarına kadar yalardım be canım

    Farukxxyk

    2014-01-10

    Selam nasılsın ben faruk yaşım bekarım seni tanımak isterim herşeyden çok allahtan korkan bir insanım numaram çağrı atarmısın hemen konuşalım bekliyorum şimdi ararım seni canım cevabını yazmanı bekliyorum

    can21352

    2014-01-04

    m a .ci .do hot ma il .co m aradaki boşlukları silip ekleyebilirsin skypede bekliycem.

    ercan.01

    2014-01-02

    mrb ben ercan adanadan msj haakkim fazla yok numaranizi verebilirmisiniz arim tanisalkm

    dürdane

    2013-12-19

    resimlerini gördüm ve beğendim olgun bir dulum benibegeneceğini tahmin ediyorum görüşelim fuattatar

    semihgenç

    2013-12-06

    bu benim m semihgenc ekle oradan iletişime geçeriz

    karsıyakalıseko

    2013-12-01

    slm benı de bastan cıkartasana ya da tersı mı desem :)

    öğretmen_21

    2013-11-07

    mrb canım senin o güzel poponu yerimmmm yaaa offfff

    seks istanbul

    2013-10-29

    gonderdıgın o fesbuk adresı cıkmıyo dogru duzgun bı fesbuk adresı yaz konusalım beklıyorum

    hergele18

    2013-10-02

    Selam, Biraz aktivite ihtiyacim var. Eger siz de ayni sekilde iseniz acaba bir birimize yardimci mi olsak?

    jiglo

    2013-08-24

    merhaba emaile bak bişiler gönderdim ayrıca kameralı açıktır

    ygm79

    2013-08-23

    tabi bana ten ulaşabilirsin

    EmrahDoğan

    2013-08-07

    ama neden gözukmuyo bılmıyorum tatlım beşyuz dör yüz on altı altmıs altı doksan bir suan gözüküyormu tatlım. ??

    Baturay001

    2013-08-01

    Sexsi Görünüyon tel Konuşmak istersen .

    yalnızada44

    2013-05-03

    bebeğim ben sana neden ulaşamıyorum cevabını göremiyorum

    toprak8060

    2013-03-14

    slm ben sizin dediğiniz kadar ateşli olamayabilirim hayal kırıklığı yaşamayın

    sellcuksky

    2013-03-04

    umarim fake deilsindir selcuksky hafta sonu kacalimmi bi yerlere

    ateslıgenc20

    2013-02-17

    ramazangs sen ekle

    hakanGRS

    2013-02-16

    SLM tam aradığın benim.

    egemence27

    2013-02-13

    egunes senin kini alabilir miyim??

    sevdali_38_94

    2013-02-09

    canım seninle birlikte olmak icın çan atyom sana tatmadıgın şeyleri tattıracm

    tiri

    2013-02-05

    yavrum senle sexs yapmak isterim çok güzelsin hele o bacakların süper seni arkadan bir kavrıcam bırakmam senı havada sıkerım uygulamadıgım fantazilerle sıkerım amını yalarım bacaklarını da yalarım senın gzlm ah sen benı bı tanısan her hafta muhakkak gelirsin yanıma amını iyice yalarım amını öyle sıkerım zevkten köşe olursun beni ekle bak anlasalım bulusalım bir gün senle sexs yapalım gzlim of senı kucağıma alsam zıplasan süper olur çok gzl sin çok memnun kalırsan her hafta yaparız memelerini yalarım senın memelerini &#;&#;&#;Seni Seviyorum &#;&#;&#; bebeğim Kendine iyi bak senın dudaklarından öpüyorum hadi bu mesajımı yanıtla ve msnmi ekle muhakkak kubilay kubilaylive

    Msbret

    2012-12-01

    Mrb daha önce msj attım size ama cevaplamadınız,ciddiyseniz konuşalım.msn niz kapalı ne zamanlar açıyorsunuz

    birdag

    2012-11-11

    MRB SUAN MSN DEYIM EKLERSEN KONUSALIM TANISALIM akus

    korto

    2012-11-08

    çokmu merak ediyorsun beş dakka değil on dakikada içinden bekletirim.ben bu konuda uzmanım. inanki seni bulutların üzerinden gezdiririm.

    ackyk

    2012-10-04

    nasılyani göremiyosun ben senin msn ni görüyom...

    Fuckerman58

    2012-10-03

    Elime,dilime,belime güveniyorum.

    asimcayli

    2012-10-02

    merhaba güzel hanım efendi ben sağlık memuru ve iyi dereceli bayan masörüm sizi tanımak isterim bana msn atarsanız sizi yakından tanıma sşansım olur asimcayli

    devilll35

    2012-09-01

    ekledim seni ama cevrimdışı görünüyorsun

    serdarboom

    2012-08-06

    selam ben serdar siteye yeni üye oldum naber tatlım nasılsın bakalım?

    arbede

    2012-07-02

    istanbul-erzurum arası çok uzak ama nasıl olcak

    afduman

    2012-07-01

    evet tanışabilirz numaram

    marcovasilis

    2012-06-08

    yaşındayım gelecek hafta antalyada olacağım atletik değilim ama fenada sayılmam istersen beraber tatil yapabiliriz

    uzunefe38

    2012-05-02

    SELAM MERVE HANIM BEN KAYSERİ DEN MEHMET AKİF SİZCEDE BİR HAHSURU YOKSA TANIŞMAK İSTİYORUM SEVGİLERLE

    karaben

    2012-03-22

    bana cağrı atarsan konuşuruz tatlım tanışmak üzere bay

    tamersa

    2012-02-16

    ateşli bebeğim bende yanıyo birbirimizin ateşiyle yanalımmı her daim açık den bekliyorumm

    serkantekin80

    2012-02-10

    tatlım msn adresin yokki

    ysonur

    2012-02-07

    Merhaba, Bana gönderdiğiniz mesaja üye olmadığım için cevap verememiştim. Şimdi üye oldum ve cevap verebiliyorum. Cevap verirseniz sevinirim.

    Sende Yorum Gönder

       
    İsim :
    Mail :
    Yorumunuz :
     

     
    Kategoriler: Jigolo - Escort - Dul bayan

    Copyright (C) kalpkalbe.com 2006
    KalpKalbe.Com - Arkadaşlık Sitesi