Ana Sayfaya Gider
  Ana Sayfa
İletişim
Havale Bildirimi
Ana Sayfa
Arkadaş Ara
Gruplar
Bloglar
Üye Ol
Kullanıcı Adı  
Şifre  

Yeni Üye
Şifremi Unuttum


Kullanıcı Adı  
Cinsiyet  
Yaş Aralığı   -
Yaşadığı İl  
Fotoğraf  
Online  
  

    Sudedgn
    wahshet2626es
    ökkeş2727
    Sedasena
    JiglocuAyfer

    bburrakk2014
    Musa1993
    otuzbirci123
    yigit3028
    kadir380
Yardımcı aramalar:
yaşlı bayan arıyorum, kayseri yaşlı bayan eskort, yasli bayan ariyorum
  • Arşiv

  • jigolo arayan bayan corum azgin bayanlar resmi erzincandaki tele kizlar urla arkadas denizli kinikli escort silivri dul telefon usak azgin bayanlar masoz adiyaman zengin dul bayanlarin sex eskisehir dul bayan telefon numarasi kayserili bayan numarasi balikesir dulbayanlar antep zengin dul olgun kadinnumarasi bursa ankarada bedava sex edirnede masoz bayanlar torbali eskort numaralari siirt te escort bayanlar kilis escort bayan numara olgun dul telefonlari izmir 



    yaşlı bayan arıyorum için bulunan sonuçlar
    Üye Adı: tatlibela
    Adı Soyadı: sevim tek
    Yaş:
    Şehir: Giresun
    Hakkında:

    Üye Adı: AngeLBaBy
    Adı Soyadı: elif
    Yaş:
    Şehir: Hatay
    Hakkında: Selamlar ben angelbaby yeni yeni heyecanlara beraber adım atmak isteyenler varsa bana yazabilirler ;)

    Üye Adı: lale
    Adı Soyadı:
    Yaş:
    Şehir: Ankara
    Hakkında:

    Üye Adı: burcu1980
    Adı Soyadı: burcuakman
    Yaş:
    Şehir: Hakkari
    Hakkında: sevecen guler yuzlu sempatık ve cılgınnnnnnnnnnnnnnn

    Yorumlar: toplam 45 yorum yapılmış


    hakkisexsi

    2014-04-11

    Slm selin askim kusura bakma agiz aliskanligi askim diyom tanisalimmi bende izmir ali agada araa askim beklliyomm ask yasamak istiyorum m acun durduhakki

    nomercy+7

    2014-04-05

    SÜPERSİN CANIMYA SNIN AMINA SÜREKLİ GİRİP CIKMAK İSTİYORUMMM İNSANI CILDIRTIYORSUN BACAKLARDAN YUKARIYA YAVAŞÇCA...

    emrahgecekor

    2014-03-07

    mesay yazmıssınız evım arabam var ıstedıgınız zaman arayabılırsınız

    Oduncuu60

    2014-03-01

    canım benim profile gir orda skype adresim yazıyor

    zelis1234

    2014-02-20

    bu şekilde gönderiliyor dene çnkü herkes yolluyor harıl harıl

    setozzlee

    2014-02-04

    e mail adresim harfleri ayrı ayri yazıyorum d e n i z c i e r d e m g m ail . com bunları bitişik yazarsan bana ulaşırsın

    Denemek İstermisin

    2014-02-01

    canm eğer istersen numaramı verim ben sana telden konuşalım olurmu canm geri dönüş yaparsan ararsan çok sevinirim canm konuşuruz ne dersin canm ?

    sikişkem

    2014-01-12

    mmeraba seksi hanfendı bi gece beraber olmak istermisn

    akinci×80

    2014-01-11

    Slm ben yusuf tanismak isterseniz nom

    kral25cm

    2014-01-05

    canım benim bu skype yanlış gerçek ismin ne tatlım isme göre arama yapayım yada tlf la görüşelim bitanem olmazmı cvp bekliyorum seni görmek için sabırsızlanıyorum

    halitakman

    2014-01-01

    olabilir. görüşelim.

    meydan13

    2013-12-22

    senınle tam anlaşirız tanışelım

    sevemler123

    2013-12-10

    Aramda cıktınız sznle konusmk ıstıorum msjınızı bklıormm

    barış2013

    2013-11-02

    Merhaba bende sizi ile tanış olmak isterim

    serkan270

    2013-11-01

    Facebook ismin ne verdigin skype site kendi skype adresini gonderiyor

    fulakas

    2013-10-15

    bana uyar beni arayın bir görüşelim murat

    akdenizyener

    2013-09-05

    Görüşelim canım msn yener.akdeniz dönüşünü bekliyorum canım

    calik_20

    2013-08-29

    mrb nasılsın ne yapıson bır gecede atıyorum harbı jıgoloyum zevkın doruklarına ulasmak ıstıyorsan ekle calik

    rapsodiiiii

    2013-08-17

    hayır ben jigolo değilim bu işi sevgili tadında karşılıklı zevk için yapıyorum yaşım görüşmek isterseniz sevinirimn

    tarıkege

    2013-08-16

    slm benı ara

    Harun metin

    2013-08-12

    Merhaba. Sizinle rüya gibi bir gece geçirmek istiyorum

    erkek adam

    2013-04-04

    güzelim düzgün msn ni göndersen yada cep yaz görüşelim ne buya herkes sahtekarmı bu sitede

    sevoranex

    2013-03-08

    tamam olur canım yeterki sen iste numaram ara

    qwqwqw1903

    2013-03-02

    sevişmeyi çok seviyorum dudaklarına yapısıp bir ömür boyu bırakmamak istrim

    kuzzey

    2013-02-16

    merhaba sizinle tanişmak isterm amacım b benm sizinde aynı ise olumlu yada olumsuz cevap bekliyorum

    esircan

    2013-02-13

    slm cnm numaranı ver

    ilkerr00

    2013-02-03

    canım mhr cevap yazmadın şahsi msn varmı

    trepezus

    2013-02-01

    yonca merhaba, nasılsın. ufak kaçamaklar yapmayı severim ben. çok hoş ve güzel bir bayansın. sence de uygun ise güzel vakitler geçireceğimiz bir kaçamak yapalım mı? öptüm haberini bekliyorum.

    cihan-erz

    2012-12-15

    hafta içi üye olabilirm çünkü askerim cebe msj atabilir misin?

    murat güler

    2012-12-01

    canim msn nen gelmiyor anlamadim ne oluyur

    zincir36

    2012-11-23

    Canım site engelledi olmadığın için herhalde:( rumuzuma bak ordan beni ekle

    mhmmt

    2012-11-15

    slm cnm crazymaho bnm msn adresım sen ekle benı

    balyozzzzz

    2012-10-11

    slm bahar biraz vakit geçirebilirmiyiz sohbet anlamında yada sen nasıl istersen

    cceyhunss

    2012-10-01

    Dogru msn wer bak bana hatali diyo yalani sewmem ben

    darkboru

    2012-09-10

    msnm patladı istersen karşılıklı kahve içeriz yada gece kameradan gör burdan

    pirana28

    2012-08-10

    benim için çok tatlısın numaramı verdim ara tanışalım senm sönersin benmi görürüz

    hırslı_delikanli

    2012-08-01

    askım tel yolla ben gorururm senın telı okı arayım msn den goruselım optum

    erol_ist12

    2012-07-03

    ekledim ama geldimi

    azgınbekir

    2012-06-04

    Canım ben kırklaelinden senle tanışmak istiyorum kabul edersen meil ini bekliyorum

    5415736467

    2012-05-27

    canım beni nickim telefon numaram...ara grüşelm

    bal_balimm

    2012-04-02

    slm siz herhalde sitenin sahte üyesisiniz hadi ben ekleyemiyorum sizde mi ekleyemiyorsunuz beni rumuzumdan burada herşey senaryo galiba okadar bayan bana yazıyor fakat daha birtansiyle bile görüşemedik ne tesadüf dimi inş siz öyle değilsinizdir..!!! ???

    dragan06

    2012-03-02

    meraba müjde ben ankaradan egemen msj nı yeni gördüm şimdiye kadar neden bakmadığım için kendime kızdım resimdeki eğer sensen çok harika kalçaların ve göğüslerin var onlerı yalamak için sabırsızlanıyorum çağrı atarsan görüşürüz .beş..üç........ aramanı bekliyorum görüşmek üzere

    nerona

    2012-02-18

    ya bırak her yazısımda bir msn ag adammı yiyonuz...

    efsane914

    2012-02-07

    bence SENİ o resim lere bakınca bir erkek yetmez ama sinir ların varmı peki numara ver demiyorum ıst a gel sık desen AMCİK için oraya gelmem sen gel SİKERİM OKİ :)

    cevahir_75

    2012-02-04

    var bitanem

    Sende Yorum Gönder

       
    İsim :
    Mail :
    Yorumunuz :
     

     
    Kategoriler: Jigolo - Escort - Dul bayan

    Copyright (C) kalpkalbe.com 2006
    KalpKalbe.Com - Arkadaşlık Sitesi